Over Ronald Kok

Hallo, mijn naam is Ronald Kok. Ik ben opportunist en zie overal kansen. En daarvoor bied ik graag duurzame oplossingen.

Ronald Kok Ik ben besmet geraakt met het ‘Oracle’ virus, sedert ik in aanraking kwam met Oracle database versie 1.0. Dat is zeker 25 jaar geleden, en al die jaren heb ik mij verwend met Oracle technologie, en vooral de mogelijkheden van de database, SQL en PL/SQL.De combinatie van mijn drive en Oracle geloof heeft geleid tot diverse ondernemingen die ik de afgelopen jaren heb opgestart met enthousiaste collega’s.Met Scamander Solutions – The Dataliberation Company – bevrijden we met 30+ professionele experts data voor onze klanten. En dat al sedert 1998. Still going strong!!

Data bevrijden, leidend tot duurzame toegevoegde waarde voor de klant is een feestje, en daar kan je er niet genoeg van hebben!

Ook zin in een duurzame bijdrage leveren? Bel mij en dan kijken we wat er mogelijk is (+31-653-156269), of stuur een email naar rkok@scamander.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s